Binnenkort In dit theater

Klivia BB MomentWeb"De laatste weken zijn er verschillende explosies waargenomen in de omgeving van de Primulastraat. Verontruste buurtbewoners en voorbijgangers hebben daar melding van gemaakt bij de politie. Toen de politie ter plaatse kwam om onderzoek te doen, bleken enkele woningen dusdanig beschadigd dat zij moeten worden afgebroken. De politie gaat uit van een uit de hand gelopen burenruzie.

Omstanders meldden aan de politie dat het eigenlijk altijd een dolle boel was in Rusthuis Klivia. Er was wel eens wat herrie, maar de bewoners konden het goed met elkaar vinden. En in de buurt kon men genieten van de gezellige muziek; er werd volop meegezongen en gedanst op het plein voor de deur van het Rusthuis. “Het waren aardige mensen en er viel altijd iets te beleven”, aldus een buurtbewoner. “Alleen die rotzak met die knallen”, zorgde voor wat schrik en onrust."

Tot zover het stukje uit de Vaesheimerbode van april dit jaar. Hiermee is het doek gevallen. Heel veel mensen hebben genoten van die prachtige musical  "Ja zuster nee zuster". Vijf volle zalen zeggen meer dan duizend woorden. Mensen die een kaartje hebben kunnen bemachtigen waren laaiend enthousiast. Over spelers, zangers, het decor, het geluid hoorden we niets dan lof. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen, heel erg veel dank. Hopelijk gaan we dit in de toekomst nog eens dunnetjes overdoen.

eerder op deze pagina

Uit de oude doos

Ja Zuster, Nee Zuster 2018

In Memoriam

IM003976.jpg