Binnenkort In dit theater

WEB CHR2399Recensie: 'Familie Bruinsma in de bocht; Groeten van de Veluwe' geschreven door Carl Slotboom. Regie: Karin Liebregts Gezien vrijdag 30 augustus door Josje Koppenol.Het stuk wat de Vessemse toneelgroep dit jaar heeft uitgekozen wordt in Nederland veel gespeeld maar overal wordt deze in een zaal gespeeld. En dat vonden ze in Vessem vreemd.Het stuk speelt zich af op een camping, dus waarom dan niet op een camping spelen.Dus wordt er dit jaar uitgeweken naar de mooie Eurocamping waar de vereniging alle medewerking kreeg om dit bijzondere project te laten slagen.En bijzonder is het geworden.
De entourage is geweldig, het decor is gewoon de camping! Op de achtergrond een mooie groene omgeving, achtergrondgeluiden van fluitende vogeltjes en spelende kinderen, de reuk van de barbecue.En dan is het 20.00 uur, de tribune zit tjokvol. Het gaat beginnen. Het is voor het publiek aan het begin altijd even afwachten hoe de lijnen in een toneelspel gaan lopen maar in dit stuk is dat vrij snel duidelijk. Na een 5-tal minuten begint het publiek te lachen en blijft dit doen tot het einde van het stuk. Geen moeilijke hoogdravende teksten maar een spelersgroep die plezier heeft in toneel spelen en het publiek een heerlijke avond wil bezorgen.
En een heerlijke avond werd het, goed spel, leuke types, verzorgde kleding, prima licht en geluid en een comfortabele tribune.Mooi om te zien dat een mix van ervaren spelers en wat minder ervaren spelers een geweldig spel neer zet. Je ziet dat het klikt in de groep. Chapeau! De staande ovatie was na afloop dan ook zeer terecht.

eerder op deze pagina

Uit de oude doos

Ja Zuster, Nee Zuster 2018

In Memoriam

IM003976.jpg