repetitieALHOA04

In het blijspel ‘Alle hens op het toneel’ van Carl Slotboom, heeft de schoolgaande jeugd zich in het hoofd gehaald een zelfbedacht toneelspel uit te voeren. Ze hebben het allemaal goed voor elkaar, denken ze. Er is gewerkt aan een script, waarin zij, als overlevenden van een scheepsramp in de stille oceaan, een heldenrol kunnen vervullen. Familie en vrienden zijn voor de voorstelling uitgenodigd. Alles is in gereedheid gebracht. Het enige dat nog ontbreekt is de toestemming van het schoolhoofd om de toneelzaal te mogen gebruiken voor hun spontane idee.
Op vriendelijke doch dwingende wijze weten de leerlingen het schoolhoofd op hun hand te krijgen. Het publiek kan dus toch gaan genieten van de voorstelling. Maar dan gaat er natuurlijk van alles mis, of anders dan bedacht, en dreigt het spel voor de schipbreukelingen op ware rampspoed uit te lopen. Tropische temperaturen en exotische taferelen geven de toon aan in dit verwarrende spel.

Toneelgroep Vessem bereidt zich in 2013 weer voor op een bruisende, verwarrende en ook uiterst vermakelijke voorstelling. Na een langdurige leespauze is er een gewaagd stuk uitgerold voor een mooie en vooral ook jeugdige bezetting.

Lees meer...

Misschien hebt u het (in de wandelgangen) al vernomen: de voorstellingen van Toneelgroep Vessem zijn geannuleerd. Het toneel stuk waar we maanden aan hebben gewerkt, bleek niet klaar voor de eindstreep op 2 november a.s. In goed overleg met de regisseur, spelers en bestuur hebben we besloten het toneelstuk niet ten uitvoer te brengen. Heel erg jammer voor alle energie die iedereen er al in heeft gestoken, maar het is helaas niet anders. We gaan met goede moed weer verder en hopen u in het nieuwe jaar toch weer te kunnen uitnodigen voor een nieuwe productie.