MVG 7476 SmallDe voorstellingen van Fear Academy zitten er op. We kunnen terugkijken op 2 zeer geslaagde uitvoeringen. Het liep als een trein. Het spel, de liedjes, alles klopte. Het enthousiasme waarmee de jeugdleden over het podium raasden werd duidelijk overgebracht op het publiek, wat in grote getalen op was komen draven.

En ook de "oude rotten " droegen zichtbaar hun steentje bij. "Verrassend", "vernieuwend" en "iets totaal anders". Enkele kreten die na afloop van de voorstellingen veelal geroepen werden. We kunnen oprecht trots zijn op wat we met zijn allen neer hebben gezet. Gemiste kans voor degenen die er om wat voor reden dan ook helaas niet bij konden zijn. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...    Fotografie: Miel van Gerven

ddd jeugdgroepSinds 2007 is de ToneelGroep Vessem een jeugdgroep rijker. Net als de volwassenen probeert de jeugd één voorstelling per jaar te spelen.De jeugdgroep liet in 2008 voor het eerst van zich horen toen ze in het 'voorprogramma' van het volwassenen toneel stonden. Iedereen, zowel de spelers als het publiek, was enthousiast, dus moest er een vervolg komen. En dat kwam er in de vorm van een echte musical;'donker, duiven, disco'. In 2011 zagen we onze jeugdige talenten in de kerstmusical Jacobus Krent. De jongste parel werd in 2012 uitgevoerd; Fear Academy.

Meer Fear Academy