Jaarmarkt-damesDit jaar zijn er geen toneelvoorstellingen geweest in Vessem. Dat heeft alles te maken met het jubileum dat Toneelgroep Vessem in 2011 gaat vieren. Dan bestaat de vereniging namelijk 50 jaar en dat wil men op een grootse wijze vieren. 

De voorbereidingen voor de uitvoeringen, die in december 2011 plaatsvinden in gemeenschapshuis D’n Boogerd in Vessem, zijn onlangs gestart. Zo is er een productieteam samengesteld dat alle activiteiten gaat coördineren. Het jubileumstuk is een Kerstmusical in Dickens stijl die omgevormd is tot een heus ‘Vessems Kerstverhaal’. Totaal zullen er zo’n slordige 50-60 personen nodig zijn voor dit spectakelstuk dat wil wedijveren met de musical ‘Mexico’ die tijdens het 40-jarig jubileum op de planken werd gebracht en toen een heel groot succes was.

Hoewel het aantal uitvoeringen op dit moment nog niet definitief bekend is, raden wij u toch aan om een van de volgende weekenden alvast te reserveren: 9-11 of 16-18 december. Op vrijdag en zaterdag is er om 20.00 uur een avonduitvoering en op de zondagen om 14.00 uur een middagvoorstelling.

Het bestuur van Toneelgroep Vessem is ook gestart met de rolverdeling en daarvan zijn er nog een flink aantal ‘open’. Als u mee wilt spelen (u hoeft niet perse lid te zijn van de toneelgroep) dan kunt u zich daarvoor aanmelden bij Anjo v.d. Heijden, Flinkert 1b, Vessem, tel. 0497-591731. Dit geldt trouwens voor alle leeftijdscategorieën dus ook voor de jeugd.

De toneelgroep wil er met medewerking van een groot aantal andere verenigingen opnieuw een Vessem-waardig spectakelstuk van maken. In het komende jaar zullen wij u via de Vaesheimer Bode maandelijks op de hoogte houden van de voortgang.

Toneelgroep Vessem

ert de toneelgroep het 50-jarig jubileum met een kraker van een kerststuk.