Poelier Jos Bolte (hoofdrol): “Ik heb vooral respect voor de figuranten die met minimale tekst toch op alle repetities kwamen opdraven. En de sfeer van ontlading doet me goed”.
Lisanne Hoogeveen (11 jaar - zangeres): Ons hele gezin was bij de musical aanwezig en dat was fijn. Heb alleen nog maar in de badkamer gezongen, nog nooit in het openbaar.”
Hendrikje Kakebeeke (regisseuse en noodgedwongen laatste uitvoeringen afwezig) “In gedachten ben ik heel dicht bij de cast aanwezig. Ik ben enorm trots op iedereen die bij de voorstelling is betrokken geweest.”
Ri
nke Romeijn: “De geesten waren voor mij het absolute hoogtepunt met Piek in de hoofdrol. Tussendoor wel jammer dat we moesten optreden, want dat stoorde het rikken behoorlijk.”

Sjef Smetsers: (oprichter – 83 jaar): Ik ben naar verschillende repetities en optredens geweest en vind het geweldig. De saamhorigheid en betrokkenheid, vooral van mensen die eigenlijk niets met het toneel hebben.”
Ria van Rijen: (grime – speelster) “Onze workshop grime is niet voor niets geweest. Snorren en bakkebaarden zijn onze specialiteit geworden”.
Cor Hoogeveen: (filmer) “Niks moest en alles was mogelijk. Ik ben ook door het musicalvirus aangestoken en voel de warmte van een soort familie om me heen. Bijvoorbeeld hoe zangcoach Bert Alessie de jeugd, die nog nooit op een podium heeft gestaan, toch boven zichzelf uit heeft weten laten groeien, geweldig.”
Giel Peeters: (Oirschot) “Had enige ervaring in Oirschot opgedaan en toen mijn vriend me vroeg voor de musical, meteen gedaan en vond het erg leuk”
Jelle van Bussel: (9 jaar – zanger) “Best lang moeten oefenen, maar jammer dat het nu afgelopen is.”
Bert de Laat (begeleider hond Tui) “De hond bleef erg rustig, maar bij het theater en slotlied wilde hij liever naar buiten.”

Tekstballonnetjes bij foto in ED: