decorbouw02De toneelgroep gaat zich voorbereiden op een jubileumvoorstelling in 2011. Het stuk is gekozen en de regisseur heeft intussen toegezegd.

Zoals in een jubileumjaar gebruikelijk gaan we met de toneelgroep wegen bewandelen, zoals we in Vessem nog niet hebben gedaan. In 2001 waagden we ons aan een musical.

In 2011 vieren we het 50-jarig jubileum met een heus  kerststuk. Een bewerking van een bekend kerstverhaal in een van oudsher gezellige sfeer. Als werktitel is gekozen voor "de belevenissen van Jacobus Krent".
Voor deze bewerking met als (voorlopige) titel '' een K
empisch kerstverhaal " wordt 'den Boogerd' omgetoverd in Dickens-stijl.

Dat alles in de vertrouwde handen van onze decorploeg. Alleen daarvoor zou je een kaartje bestellen, maar er wordt in de maand december van 2011 natuurlijk ook nog gespeeld, gezongen en gedanst door de plaatselijke talenten. Ook nu weer worden mensen buiten de vereniging gezocht om alle rollen te kunnen bezetten. De toneelgroep probeert binnen en buiten de zaal een een sfeervolle ambience te laten ontstaan. We hopen U dan ook, op onze manier, fijne feestdagen te mogen wensen in december in 'den Boogerd'.